Europakade 3, Tolkamer
Merwedestraat 48S, Dordrecht

Over ons…

Over ons…
Dienstverlening

Een mooie samenwerking

Op het ponton achter het bunkerstation Lobith is Slurink, samen met Partner Liebrand brandbeveiliging uit Ulft, Safe4Sure gestart.
 U kunt bij Safe4sure terecht voor keuringen en certiferingen van al uw veiligheidsmiddelen aan boord van uw schip. Met partner Liebrand Brandbeveiliging is een hele mooie samenwerking opgezet in Safe4Sure. Liebrand heeft een enorme lange staat van dienst en grote expertise in het keuren van veiligheidsmiddelen op “het land”. De afgelopen maanden is hard gewerkt om de benodigde certificeringen te behalen om ook te mogen keuren op “het water”.
Geweldige ligplaats

Makkelijk producten keuren

In Lobith vinden de keuringen plaats op het opgeknapte ponton beneden het bunkerstation Service Centrum Lobith. Deze ligplaats is geweldig, want wat is er makkelijker voor u om uw materiaal te laten keuren of wisselen, bijvoorbeeld tijdens het bunkeren.

U kunt zo aanschieten op dit ponton. Hoge voorrijkosten kennen wij daarom niet!

Benieuwd geworden?

Naast de locatie in Lobith, kunt u uw veiligheidsmiddelen ter keuring aanbieden op het bunkerstation in Dordrecht. Peter Huizinga doet daar met groot enthousiasme uw keuringen.

Wij hebben er zin in, in samenwerking met Slurink Bunkerstations, het service pakket aan de binnenvaart verder uit te breiden met deze  nieuwe keuringsservice.

Benieuwd geworden wat Safe4Sure voor u kan betekenen? Kijk verder op onze website www.safe4sure.nl. en neem gerust contact met ons op. Hier vindt u ook onze makkelijke aanvraagmodule.

Met vriendelijke groeten,

 

Team Safe4Sure

Safe4Sure medewerkers

Onze medewerkers

Antoine van Huet

Keurmeester

Charles Jansen

Keurmeester

Peter Huizinga

Keurmeester (Dordrecht)

Robert Jacobsz

Keurmeester

Robert Liebrand

Directie

Drinkwateranalyse nodig? Neem contact met ons op! 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang interessant nieuws

Aanmelden nieuwsbrief

Copyright © 2024 Safe4Sure
Toon deze site in
Weer een Brovisuals website