Europakade 3, Tolkamer
Merwedestraat 48S, Dordrecht

SLURINK Bunkerstations verzorgt veiligheidskeuringen

SLURINK Bunkerstations verzorgt veiligheidskeuringen

Op de ponton beneden het bunkerstation Service Centrum Lobith begint Slurink samen met Partner Brandbeveiligingsbedrijf Liebrand uit Ulft het nieuwe keuringsstation,  Safe4Sure.

Een bedrijf, welke keuringen zal verrichten van allerhande veiligheidsmiddelen aan boord van uw schip.

Wij menen met Brandbeveiligingsbedrijf Liebrand een hele mooie samenwerking te hebben opgezet in dit nieuwe bedrijf Safe4Sure. Liebrand heeft een enorme lange staat van dienst en grote expertise in het keuren van veiligheidsmiddelen.

Deze ligplaats  is geweldig en wat is er makkelijker voor de klant, om zijn materiaal te laten keuren, of te wisselen tijdens het bunkeren bijvoorbeeld. De klant schiet zo aan op deze bak. Dure voorrijkosten kennen wij dan ook niet als de klant gewoon aanschiet voor zijn keuringen.

Ook In Dordrecht wordt de mogelijkheid geboden uw veiligheidsmiddelen ter keuring aan te bieden.

Het is een soort dependance/2e vestiging van Safe4sure Lobith. In Dordrecht regelt Peter Huizinga met groot enthousiasme de zaken daar.

De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met het behalen van alle noodzakelijke papieren en certificaten, maar dat is nu allemaal rond gelukkig.

We hebben er zin in ons service pakket verder uit te breiden aan de binnenvaart. Wij als Slurink proberen ons altijd te onderscheiden in Service en kwaliteit. Een jarenlang motto van ons familiebedrijf.

Voor meer informatie kunt bellen met de onderstaande nummers of kijk eens op onze geheel nieuwe website met makkelijke aanvraag module!

Copyright © 2024 Safe4Sure
Toon deze site in
Weer een Brovisuals website